måndag 17 september 2007

Våra lokaler vandaliserade

Igår var jag på medlemsmöte i Liberala ungdomsförbundets och folkpartiets lokaler i Göteborg. Idag är lokalerna vandaliserade av vänsterextremister, liksom lokaler hos moderaterna och Svenskt näringsliv.

Vad ska man säga egentligen? De uttrycker sina åsikter ganska bra med sina handlingar själva: "Vi hatar demokrati och underkasta er våra åsikter annars attackerar vi er."

Det de gjort är väl att ha ökat BNP lite grann och hjälpt några företag tjäna lite pengar på att städa upp röran. Knappast det de ville.

Nå väl. Vi får helt enkelt hoppas de jobbar på sin demokrati- och människosyn, samt börjar använda sina hjärnor och tungor istället för mer primitiva verktyg som gatustenar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om man sparkar tillräckligt hårt på en människa kommer hon till slut sparka tillbaka. Slaktad välfärd för sjuka och arebtslsöa samt allmosor till de besuttna är orsaken till vandalismen.

Christian Fredh sa...

Nej, personer som inte gillar demokrati och har en osund människosyn är orsaken. Det går inte skylla på andra när man själv gör korkade saker!