onsdag 25 juli 2007

Sommarblandning

Ute regnar katter och hundar. Jag sitter och pillar med min nya dator. Mer än halva sommaren har gått. Men bra har den varit. Igår spelade jag, Klas, Rickard och Emil lite beach. Jämt var det, tyvärr lyckades vi inte riktigt.

Almedalen, åkte med Alexandra och Samuel förrförra torsdagen. Underbar kväll, lyssnade först på Anders Borg. han hade bra innehåll men inte så mycket retorik. Lite senare fest på båt, med gratis dryck. Kommer inte ihåg vart de var från. Mycket mingel och mycket skoj. Sedan gick vi vidare till Donners Brunn, där minglet fortsatte. Trivdes som fisken i vattnet. Sedan vidare på efterfest på Captus. Kom hem klockan fem kanske.

Fredagen bjöd på kampanj, det var Vänsterpartiets dag denna dag. Lars Ohlys tal kunde jag knappt lyssna på, agressivt och kampretorik, usch. Sedan på lite mingel hos Prime, med bland annat migrationsministern. Trevligt. Sedan till Donners brunn. Det blev bad, dels tidigare på dagen och på kvällen.

Lördagen var Folkpartiets dag, och sista dagen på politikerveckan. Då kampanjade vi för att folk skulle lyssna på Nyamko Sabuni, som talade mycket bra om utanförskapet. Solen dök upp denna dag och då ska man ju sola. Och kräfta blev man. På kvällen var det lite fest igen och sedan till Donner brunn igen. Det bar dock av hemåt ganska tidigt.

Söndagen blev hemresedagen, men det är trevligt det också.

Sommartorsdag i Borås med Mattias och Anngreth. Träffade även Alexandra. Martin Stenmark såg vi bara 30 sekunder av ungefär. Sedan Vimmel, mycket trevligt.

I lördags var det stugfest hos Anders. Det är alltid lika kul att se gänget. Och det blev mycket trevligt. Mat, fest, beachvolley och bad, och lite båt. Åkte hem därifrån i söndags. Alla åkte och åt pizza hos Jens. Lite kul att ingen vill sluta umgås.

Jag har även hunnit med att läsa igenom alla motioner och motionssvar till Liberala ungdomsförbundets kongress. Har tagit ställning till alla nu. Känns bra att man har gjort det innan, även om bra argumentation kan ändra dem något. Religösa friskolor och annat kul att debattera.

Sommaren fortsätter i rasande fart och bloggandet dras det ner på, men ett och annat inlägg ska väl hinnas med.

Inga kommentarer: